Contact|

Jaarcongres Participatie en Herstel | De toekomst is nu


14 december 2023 | De Meervaart Amsterdam

Voorwaarden

 

Organisatie

Het programma van het 7e Jaarcongres Participatie en Herstel is ontwikkeld in samenwerking met Uitgeverij SWP en tijdschrift Participatie en Herstel en Sozio. De organisatorische verantwoordelijkheid is in handen van Congresbureau Logacom te Amsterdam.
 

Datum 

Het congres vindt op 14 december 2023 plaats in De Meervaart Amsterdam. U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u een factuur voor de betaling van de deelnamekosten.

 

Prijs 

Reguliere prijs voor deelname bedraagt € 349,- excl. btw per persoon, dit is inclusief lunch, consumpties en congresmateriaal. Tevens krijgt u de keuze uit de volgende boeken:

 

Kortingsregelingen

EARLY BIRD-korting: Snelle beslissers ontvangen 30 euro korting op de deelnamekosten. Early Bird prijs is € 319,- excl. btw voor deelname. Voorwaarde is dat de aanmelding uiterlijk 15 mei 2023 online is ingevoerd.

Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit dezelfde instelling/organisatie krijgt de tweede persoon 5% korting en de derde en alle volgende personen 10% korting op congresdeelname. Voorwaarde is dat het factuuradres voor alle deelnemers gelijk is.

Studenten: studenten ontvangen € 99,- korting. Voorwaarde is dat er bij de aanmelding een leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd. Deze kan gestuurd worden naar office@logacom.nl.

Sozio- en Participatie en Herstel-abonnees: abonnees ontvangen € 30,- korting op hun deelname. Voorwaarde is opgave van uw abonneenummer, dat hebben wij nodig om uw korting te kunnen verwerken. Per abonneenummer wordt er voor één persoon korting aangeboden. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift. 

 

Speciaal tarief: Voor cliënten en ervaringsdeskundigen die op persoonlijke titel willen deelnemen en niet verbonden zijn aan een organisatie, geldt een speciaal tarief van € 139,- excl. btw. Om in aanmerking te komen voor dit tarief selecteert u de kortingsoptie ‘cliënt’ en geeft u in het opmerkingenveld een beknopte toelichting op uw situatie. Heeft u vragen over mogelijkheden en toepassing van het cliëntentarief, neem dan gerust contact met ons op via office@logacom.nl of bel 020-3203364.

Kortingen kunnen, behalve de meerpersoonskorting, niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.

 

Annuleringsregeling

Voor annulering gelden de volgende termijnen:

  1. Bij annulering vóór 30 november 2023 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd
  2. Bij annulering tussen 30 november en 7 december 2023 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd
  3. Bij annulering na 7 december 2023 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd

Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.


Algemene Voorwaarden

Bij aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden van Logacom van kracht. Kijk hiervoor op www.logacom.nl.

 

Contact

Programmering
Ingrid de Jong, idejong@mailswp.com
 
Congrescoördinator/Backoffice:
Mariska Witteveen
 
Nadere informatie
Logacom BV, www.logacom.nl
T. 020-3203364