Contact|

Jaarcongres Participatie en Herstel | De toekomst is nu


14 december 2023 | De Meervaart Amsterdam

Accreditatie

In aanvraag

Voor dit congres wordt accreditatie aangevraagd bij:

  • Kwaliteitsregister Psychotherapie (NVP) 
  • Accreditatiebureau Verpleegkundig Specialisten Register 
  • Accreditatiebureau Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals 
  • Registerplein
  • Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie (NVvP)

Deze aanvragen zijn momenteel in behandeling, indien er meer informatie is over goedkeuring en puntentoekenning dan vermelden wij dat hier op deze website.​

Accreditatie voor dit congres wordt aangevraagd bij een selectie van verenigingen. Heeft u een specifiek verzoek? Laat het ons weten via office@logacom.nl.


Procedure & Voorwaarden

Indien u gebruik wilt maken van accreditatie, dan zijn er een paar belangrijke dingen om rekening mee te houden. Leest u onderstaande voorwaarden en regels alstublieft goed door. Voor vragen en opmerkingen kunt u ons altijd mailen (office@logacom.nl) of bellen (020-3203364). Op de congresdag zelf bent u uiteraard van harte welkom onze registratiebalie.

Presentie verplicht
Voor het verkrijgen van punten is aanwezigheid verplicht. Om dit aan te tonen dient u bij vertrek uw QR-code nogmaals te laten scannen. 

Een aantal verenigingen vereisen dat een deelnemer tenminste 90% van de bijeenkomst aanwezig is geweest, deze regeling houden wij aan voor alle accreditaties en voor het afgeven van een certificaat van deelname. Presentie wordt alleen doorgevoerd van deelnemers wiens QR-code na 15:50 uur is gescand. Indien u eerder vertrekt maken wij hiervan een aantekening om de beroepsvereniging op de hoogte te stellen. Toekenning van punten is niet aan scholingsaanbieder Logacom, maar aan de accreditatiecommissie van de beroepsvereniging.

Registratienummer
Wanneer u gebruik wilt maken van accreditatie dan hebben wij uw registratienummer nodig. Uw registratienummer heeft u bij uw aanmelding op kunnen geven. Indien u dit nog niet gedaan heeft, kunt u zich bij onze registratiebalie melden of een e-mail sturen naar office@logacom.nl.