Contact|

Jaarcongres Participatie en Herstel | De toekomst is nu


14 december 2023 | De Meervaart Amsterdam

Infomarkt

Op het Jaarcongres Participatie en Herstel wordt een informatiemarkt ingericht waar verschillende bedrijven en organisaties zich presenteren.

Bent u werkzaam met of voor (zorg)professionals in het sociale domein? En heeft u interesse om uw product of dienst onder de aandacht te brengen en meer bekendheid te geven? Dan is deelnemen aan de informatiemarkt tijdens het Jaarcongres Participatie en Herstel de uitgelezen kans om uw aanbod aan uw doelgroep te presenteren! Tevens zijn er mogelijkheden om presentatie op de informatiemarkt te combineren met een advertentie in het blad Sozio (mediapartner van het congres). 

Bent u geïnteresseerd om op deze informatiemarkt aanwezig te zijn? Dat kan! Heeft u vragen of wilt u een passend aanbod ontvangen? Neem hiervoor contact met Philippine Herkes via philippine@mailswp.com of bel naar 020-3697237.

Standhouders die zich reeds hebben aangemeld:

 

Uitgeverij SWP, uitgever voor educatie, vak & wetenschap www.swpbook.com
Uitgeverij Coutinho biedt docenten en professionals in het sociale domein een breed en actueel aanbod aan vakliteratuur. Zo leert de uitgave Sociaal werk in de digitale samenleving sociaal werkers op een verantwoorde en professionele manier digitale middelen te gebruiken in het werk, maar ook hoe zij cliënten kunnen ondersteunen bij de sociale vraagstukken die een digitale samenleving oproept. Ons complete aanbod vindt u op www.coutinho.nl
Agressietraining.nl is een expertisebureau agressie en geweldhantering. Agressietraining.nl verzorgt trainingen, advies, e-learning, coaching en opleidingen over omgaan met agressie. Onze 15 trainers zijn post-hbo afgestudeerd en ISO-gecertificeerd. Wij zijn geaccrediteerd voor PE/SKJ-punten bij de beroepsgroepen V&VN, Registerplein, ABC1 (huisartsen) en SKJ en deelnemers kunnen het ISO-NEN-17024 certificaat ontvangen.
www.Agressietraining.nl
R92 is een stichting die al 30 jaar professionals in de zorg en welzijn opleidt in het toepassen van de Individuele Rehabilitatie Benadering methodiek (IRB)
Met deze methodiek (evidence based) worden mensen met participatieproblemengeholpen in het verkennen, kiezen, verkrijgen of behouden van zelf gestelde doelen.www.R92.nl