Contact|

Jaarcongres Participatie en Herstel


8 december 2020 | ONLINE-congres

UPDATE: ONLINE DEELNAME VIA LIVESTREAM

Ook voor zakelijke congressen is een groepsgrootte van maximaal 30 personen helaas niet toegestaan. Voor dit congres zullen wij het congres daarom live streamen.
UPDATE: ONLINE DEELNAME VIA LIVESTREAM

Voor zakelijke congressen leek er zicht te zijn op uitzondering van de regel voor groepsgrootte van maximaal 30 personen (met inachtneming van 1,5 mtr afstand, gebruik van mondkapje en overige hygiënemaatregelen), maar dit is helaas niet het geval. Voorlopig zijn de huidige maatregelen om het coronavirus tegen te gaan van kracht.

Daarom zal het Jaarcongres Participatie en Herstel plaatsvinden op een alternatieve locatie zonder fysieke deelnemers. Deelnemen kan op 8 december a.s. online via livestream.

Naast veiligheid heeft dit ook nog als voordeel dat u geen reistijd heeft en toch uw registratiepunten kunt halen. Maar ook dat u, wanneer u verkoudheidsklachten heeft of in quarantaine zit, veilig kunt deelnemen aan het congres.

De online livestream organiseren wij voor u met Zoom Webinar. Voor online deelnemers is het mogelijk om vragen te stellen aan de spreker op het podium. Vragen van online deelnemers vanuit huis, praktijk of kantoor kunnen gesteld worden aan de spreker via Q&A. Naast de spreker(s) op scherm, zijn ook de powerpoints zichtbaar.