Contact|

Jaarcongres Participatie en Herstel


9 december 2021 | Amsterdam

UPDATE: DEELNAME OP LOCATIE EN ONLINE VIA LIVESTREAM


Het gaat in Nederland gelukkig de goede kant op met het coronavirus. Dit betekent dat wij ook weer fysieke bijeenkomsten kunnen organiseren, waar u als deelnemer face to face kunt kennismaken met andere professionals. Voor dit congres is dat Postillion Convention Centre Amsterdam. In samenwerking met de locatie verzorgen wij uiteraard een gevarieerde lunch en wordt er een informatiemarkt ingericht waar u kennis kunt opdoen van nieuwe nieuwe producten, methoden en diensten.

Blijft u liever thuis of in uw eigen praktijk? Dan is ook online deelname via livestream weer mogelijk. U neemt dan deel vanachter uw eigen pc, laptop of tablet. Live vragen stellen aan de spreker op het podium kan dan via chat met de moderator van Logacom.

Bij inschrijving kunt u uw keuze voor deelname op locatie of online livestream opgeven.

 

Uitvoering op locatie vindt uiteraard plaats conform de regels die de Rijksoverheid op moment van uitvoering stelt aan evenementen en congressen. Zo kan het mogelijk zijn dat er voor toegang wordt gevraagd om een Digitaal Corona Certificaat. Hiervoor kunt u eenvoudig (en gratis) gebruik maken van de CoronaCheck-app. 

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden van deelname en de voorwaarden die daarbij gelden? Check dan de pagina voorwaarden van de website voor meer informatie.